Fokus på hållbara vanor

Nyheter – Uppenbarligen är det inte självklart för dagens konsumenter att tillvarata matrester, vårda ägodelar, skapa sunda matvaror från råvaror eller att ha nödvändiga kunskaper för att hushålla med de egna eller globala resurserna, säger Hanna Sepp, universitetslektor i mat- och måltidskunskap vid högskolan.
Publicerad 13 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

– Uppenbarligen är det inte självklart för dagens konsumenter att tillvarata matrester, vårda ägodelar, skapa sunda matvaror från råvaror eller att ha nödvändiga kunskaper för att hushålla med de egna eller globala resurserna, säger Hanna Sepp, universitetslektor i mat- och måltidskunskap vid högskolan.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.