Nya hus i grönområde

Hässleholm Enligt den antagna detaljplanen blir det totalt nio villor som kan byggas.
Hässleholm • Publicerad 13 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt den antagna detaljplanen blir det totalt nio villor som kan byggas. För några år sedan byggdes också ett gruppboende i området. Protesterna mot en byggnation har främst handlat om att man vill bevara grönområdet som används av bland annat förskolebarn och som ett fint område att promenera i. Att en undersökning nu gjorts beror på att man misstänkte att grönområdet vilade på en bergknalle och att det då skulle bli betydligt dyrare att dra fram vatten och avlopp, men så var det alltså inte.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.