Örebro SK ingen drömlottning för KFF

Malmö IFK Göteborg är regerande cupmästare efter segern mot Kalmar FF i fjolårets final.
Malmö • Publicerad 13 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

IFK Göteborg är regerande cupmästare efter segern mot Kalmar FF i fjolårets final. De båda lagen möttes i finalen även 2007, då med Kalmar som vinnare. Cupmästarna från Göteborg lottades att möta division två-laget Ersboda SK från Umeå och Kalmar FF får bege sig till Sundsvall för ett på pappret tufft cupmöte med Giffarna. Så här spelas tredje omgången: Åtvidaberg– Hammarby, Väsby–Helsingborg, Syrianska–Trelleborg, Sundsvall–Kalmar FF, Skövde AIK–Halmstad, Sirius–Brommapojkarna, Qviding–Gefle, IFK Norrköping–AIK, Mjällby AIF–Malmö FF, Ljungskile–Elfsborg, Landskrona–Gais, Kristianstads FF–Örebro, IFK Hässleholm–Djurgården, Gunnilse–Örgryte, Ersboda– IFK Göteborg, Assyriska– Häcken. NORRA SKÅNE

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.