1 500 skånska blodgivare ställde upp inför påsken

Nyheter Det berättar Blodcentralen i Skåne och riktar därför ett tack till alla blodgivare för den livsviktiga insats de gjort inför påskhelgen.
Publicerad 14 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det berättar Blodcentralen i Skåne och riktar därför ett tack till alla blodgivare för den livsviktiga insats de gjort inför påskhelgen. Stor blodåtgång gör att det även behövs många nya blodgivare. Dessa är välkomna att anmäla sig på webbplatsen Geblod.nu, ringa 020-390 390 (dygnet runt) eller kontakta blodcentralen direkt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.