Madonna hoppas fortfarande på Mercy

Kultur och Nöje I en mejlintervju mellan popstjärnan och den malawiska tidningen Nation on Sunday skriver hon att hon hoppas kunna få ge \"ett hem, en familj som älskar henne och den bästa utbildning och hälsovård som går att få\" till Mercy James.
Publicerad 14 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Madonna och David Banda. Foto: Karel Prinsloo/AP/Scanpix
Madonna och David Banda. Foto: Karel Prinsloo/AP/Scanpix

I en mejlintervju mellan popstjärnan och den malawiska tidningen Nation on Sunday skriver hon att hon hoppas kunna få ge "ett hem, en familj som älskar henne och den bästa utbildning och hälsovård som går att få" till Mercy James. Hon tillägger att det är hennes förhoppning att Mercy en dag, "liksom David, ska kunna återvända till Malawi och hjälpa sitt folk", med syftning till sin adopterade son David Banda, också ursprungligen från Malawi. Madonnas advokat har överklagat det nej som stjärnan fick gällande adoptionen i en malawisk domstol nyligen. Något datum för när fallet ska avgöras i nästa instans har inte meddelats.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.