Rögleback åter till Modo

Sport Daniel Sondell gick tre år på hockeygymnasiet i Örnsköldsvik och är efter en rundtur i Björklöven, Skellefteå och nu senast två år i Rögle tillbaka i Modo.
Sport • Publicerad 14 april 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
läggs nu på hyllan för Daniel Sondell. Foto: Stefan Jerregång
läggs nu på hyllan för Daniel Sondell. Foto: Stefan Jerregång

Daniel Sondell gick tre år på hockeygymnasiet i Örnsköldsvik och är efter en rundtur i Björklöven, Skellefteå och nu senast två år i Rögle tillbaka i Modo. "Mycket inspirerande att Modo ville ha mig och visst känns det som att komma hem på något sätt", säger Daniel Sondell till Modos hemsida. Sondell svarade för 23 poäng, varav två mål, under den gångna säsongen. Daniel Sondell är en offensivt lagd back, spelskicklig och duktig på skridskorna.

Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.