Seniorboende snart klart

Hässleholm Två lägenheter på Ekstigen åtta är inflyttningsklara och visas för allmänheten på torsdag den 16 april.
Hässleholm • Publicerad 14 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Två lägenheter på Ekstigen åtta är inflyttningsklara och visas för allmänheten på torsdag den 16 april. – Vi vill kunna erbjuda vår äldre invånare attraktiva och trygga bostäder i hela kommunen. Det är därför mycket positivt att även Vittsjö får ett antal specialanpassade lägenheter, säger kommunalrådet Lars-Göran Wiberg (C). Resten av huset ska vara färdigt inom någon månad. Totalt handlar det om tio lägenheter (fördelat på två-och trerummare) som byggs om för att passa äldre hyresgäster. Det innebär att hiss installeras, badrummen renoveras, trösklar tas bort och dörröppningar breddas. Samtidigt renoveras lägenheterna även med nya golv, tapeter och köksluckor. Visningen är på torsdag klockan 10.00–11.30 och 13.00–15.00.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.