Vill veta mer om Vårdval

Markaryd Landstingsrådet Anna Fransson vill med en fråga till landstingsstyrelsens ordförande ha reda på om tidigare öronmärkta pengar till vårdcentraler med många socialt utsatta patienter får behålla sina extra medel.
Publicerad 14 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Landstingsrådet Anna Fransson vill med en fråga till landstingsstyrelsens ordförande ha reda på om tidigare öronmärkta pengar till vårdcentraler med många socialt utsatta patienter får behålla sina extra medel. Detta då hon tror att dessa medel är på väg att dras in med införandet av Vårdval Kronoberg. Fransson efterfrågar också den vårdtyngdsmätning som landstinget beslutet göra. Och vill ha reda på när denna skall införas.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.