Åtal för misshandel utanför krog

Hässleholm 18-åringen ska bland annat ha knuffat den 16-åriga flickan mot en bil, dunkat hennes huvud mot bilrutan, sparkat henne i ryggen och på knäna samt dragit henne i håret.
Hässleholm • Publicerad 15 april 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

18-åringen ska bland annat ha knuffat den 16-åriga flickan mot en bil, dunkat hennes huvud mot bilrutan, sparkat henne i ryggen och på knäna samt dragit henne i håret. – Det var flera personer som hoppade på mig, men jag upplevde att NN var den som slog och sparkade mig mest, säger flickan i polisförhören. Upprinnelsen till bråket var att 16-åringen "lade sig i" ett bråk mellan 18-åringen och en okänd kille utanför entrén. Av misshandeln ådrog sig flickan en bula i pannan, smärtor i ryggen och blåmärken på knäna och ena armen. Hon förlorade även en del hår på huvudet efter att ha blivit dragen i håret.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.