Outleten kan locka 10 000

Nyheter Osby outlet hålls för fem gången och antalet besökare har vuxit varje år.
Publicerad 16 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Dags för lagerrensning igen. Så här såg det ut på förra årets outlet i Osby.
Arkivfoto: ANDERS GRÖNLUND
Dags för lagerrensning igen. Så här såg det ut på förra årets outlet i Osby. Arkivfoto: ANDERS GRÖNLUND

Osby outlet hålls för fem gången och antalet besökare har vuxit varje år. I år deltar 15 Osbyföretag i fabriksutförsäljningen vilket är ungefär lika samma nivå som de senaste åren. Ett företag som deltar för första gången är Ekodoor (tidigare Dooria). Göinge Möbler, Affari, ATO Fritid och TF Osbydörren är några av de andra deltagande företagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.