Villabrand i Skånes Fagerhult

Markaryd När personal från räddningstjänsterna i Örkelljunga och från Markaryd på andra sidan Smålandsgränsen nådde fram var branden fullt utvecklad och lågor börjat slå ut från taket.
Publicerad 16 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

När personal från räddningstjänsterna i Örkelljunga och från Markaryd på andra sidan Smålandsgränsen nådde fram var branden fullt utvecklad och lågor börjat slå ut från taket. Inga människor ska ha kommit till skada. Strax efter klockan tolv trodde räddningsledaren att släckningsarbetet skulle ta ytterligare en och en halv timme. Brandorsaken är okänd.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.