Bibliotek och Plastens Hus har extraöppet i helgen

Nyheter Med anledning av helgens Tiomila tävlingar i orientering väljer bibliotek, butiker och Platsens Hus att ha extraöppet.
Publicerad 17 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Med anledning av helgens Tiomila tävlingar i orientering väljer bibliotek, butiker och Platsens Hus att ha extraöppet. Biblioteket har till exempel förlängt sitt öppethållande på lördagen med två timmar. – Vi stänger klockan 15 istället. Det finns bland annat möjlighet att låna datorer för dem som vill, säger Ewa Zachau på biblioteket. Information om faciliteter i Perstorps kommun har även delats ut till resenärer med det särskilda orienteringståget. Information delas även ut på tävlingsområdet i Äktaboden.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.