Orienteringsbasen tror på Halden

Sport Hon tror bland annat, att Halden SK, med alla sina meriter, kommer att vara på medaljplats på både herr- och damsidan.
Sport • Publicerad 17 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Hon tror bland annat, att Halden SK, med alla sina meriter, kommer att vara på medaljplats på både herr- och damsidan. Där finns ju en viss Kajsa Nilsson från Glimåkra på en av slutsträckorna... Så här tippar Marita, för Norra Skåne: – Halden kommer säkert att vara i topp bland herrarna. Fjolårsvinnarna Kristiansand likaså. Sedan har jag lite dålig koll på lagen från Finland. Av de svenska lagen tror jag mest på OK Linné från Uppsala den här gången. – I damklassen har Domnarvet förstärkt inför säsongen. De har ett mycket bra lag. Halden är nog också "på pallen". Även IFK Lidingös tjejer blir farliga.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.