Perstorp inte i normal standard

Perstorp Spelande tränaren Dan Olofsson erkände utan omsvep att hans lag inte kom upp i normal standard.
Publicerad 18 april 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Patric Berg
Foto: Patric Berg

Spelande tränaren Dan Olofsson erkände utan omsvep att hans lag inte kom upp i normal standard. – Vi gör ingen jättematch men skapar ändå tio, tolv lägen. Oskicklighet gör att vi förlorar och där är jag själv delaktig med några missar, säger han. – Så klara chanser får man bara inte missa. Så såg det inte alls ut senast. I seriepremiären sköt Dan Olofsson ett äkta hattrick. Perstorps enda mål i den här matchen gjordes av André Ågren. Fast det kom inte förrän i slutsekunderna och då var det försent för att få tid till att kvittera. Marieholm spelade rakt och enkelt. Och hade den lilla turen som behövs. Båda deras mål kom på frispark, den ena touchade i muren medan den andra gick förbi alla och slank in. – Det här var tungt och trist. Vi bör vinna en sådan här match, tycker Dan Olofsson. Han vill inte ge beröm till någon i laget efter en förhållandevis slätstruken insats. – Vi behöver bli bättre allihop och får ta nya tag.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.