Jan-Åke håller formen

Sport Totalt kom 43 deltagare från sex klubbar till tävlingen och Sjöviken från Hässleholm dominerade stort i elitklassen.
Sport • Publicerad 20 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Totalt kom 43 deltagare från sex klubbar till tävlingen och Sjöviken från Hässleholm dominerade stort i elitklassen. Förutom Jan-Åkes seger, på 194 slag, kom klubbkamraterna, Leif Nilsson (198) och Daniel Källström (206) på platserna närmast efter. Fyra i tävlingen blev Perstorps Per-Olof Isacsson som var två slag efter Källström.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.