Vart fjärde tåg från Köpenhamn sent

Hässleholm Det framkommer det av den senaste redovisningen till Region Skånes nämnd för kollektivtrafik.
Hässleholm • Publicerad 20 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Tick-tack
Tick-tack

Det framkommer det av den senaste redovisningen till Region Skånes nämnd för kollektivtrafik. Öresundstågens avgångar och ankomster var under mars månad punktliga i 86,8 procent av fallen. Men från Köpenhamn till Malmö Central var punktligheten bara 77 procent. Bäst punktlighet har tågtrafiken på linjen Karlskrona-Malmö med 94 procent. För Öresundstågen mellan Malmö och Helsingborg var punktligheten 89 procent. När det gäller Pågatågstrafiken låg punktligheten på 90,9 procent.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.