”Jag vill bli som Björn Borg”

Personligt Någon vill bli berömd gymnast, fotbollsspelare eller varför inte vinna en lyxkryssning?
Personligt • Publicerad 21 april 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
och det är klass 3 på Röingeskolan som berättar om sina önskningar. Foto: Helene Nordgren
och det är klass 3 på Röingeskolan som berättar om sina önskningar. Foto: Helene Nordgren

Någon vill bli berömd gymnast, fotbollsspelare eller varför inte vinna en lyxkryssning? Önskningarna är många när eleverna i klass 3 på Röingeskolan i Hässleholm ger sig i kast med Barnens tankehörna. Klassens fröken heter Anette Welinder och ni som vill se materialet i sin helhet är välkomna till Norra Skåne. Där ställer vi ut alla texter och teckningar i vår foajé fram till och med vecka 18. Missa inte det! Marie Strömberg Andersson Jag skulle önska att jag fick önska hur många gånger som helst. Och att det inte fanns sjukdomar. Och att jag var rik. Sen hade jag önskat mer och mer hela tiden! Min önskedröm är också att bli handbollsproffs. Johanna Olandersson Det är att bli en berömd gymnast. Jag tycker om att gå ner i split och spagat och brygga. Jag älskar gympa. Hej då. Moa Lindskog

Att bli världens bästa fotbollsspelare! Jag vill bli lika bra som Messi. Jag vill bli världens bästa spelare för jag älskar fotboll! Jag vill spela i FC Barcelona eller Arsenal. Oscar Olsson Min önskdröm är att jag har nära till mina kompisar uppe i norr. Jag saknar dem jätte-mycket sen vi flyttade hit till Hässleholm. Emmy Helmersson Jag vill bli världens bästa hockeyspelare. Jag vill bli bättre än Henrik Lundkvist. Elias Ulfvik Jag vill vinna en lyxkryssning. För att det verkar kul. Och man kan bli brun och man kan bada. Michaela Ljungdahl

Min önskedröm är att bli den nya Marta för jag älskar fotboll och jag spelar i HIF, det bästa tjejlaget i stan! Jag vill också vinna priset för världens bästa tjejspelare. Moa Persson Min önskedröm är att tävla i linedance och bli tränare i linedance. Linnéa Gadd Jönsson Min önskan är att kunna allt om Machu Picchu. För att jag tycker om att läsa om inkariket. Inkan Atahualpa var den inkan som regerade under spanjorernas intåg i inkariket år 1532. Hiram Bingham var engelsman som upptäckte ruinerna efter Machu Picchu. Eric Johansson

Att bli världens bästa fotbollsspelare för att det är kul att spela fotboll. Jag vill bli lika bra som F Torres till och med bättre. Gustav Haglund Jag vill bli som Björn Borg för att han var jättebra på tennis och han var jättekänd. Då kommer det att finnas kalsongmärke där det står Carl Hammer. Och då kommer jag att vinna Wimbledon jättemånga gånger i rad, fler än Björn Borg. Carl Hammer Min önskan är att bli världens bästa fotbollsspelare, vinna guldbollen, spela i Sveriges landslag och i Manchester United. Kevin Zenthio

Min önskedröm är att trolla för då kan jag göra allt jag vill. Jag skulle börja med och att det var karuseller varje dag i stan. Isak Erlandsson Min önskedröm är att min pappa Peter vinner det högsta på hästar. För då blir vi miljonärer. Då kan vi ha råd med många saker. Jag och min storebror Axel kanske får högre månadspeng. Sen har jag en mamma som heter Anneli. Ola Kullberg

Jag vill bli fotbollsproffs i Chelsea och komma i i landslaget och få nr 9. Jag vill bli bättre än Lampard. Theo Ekström Jag vill vara en bil och köra till världens ände. Timmi Hermansson

Jag vill bli delfinskötare och få mata en delfin och simma med den. Jag vill ha en egen delfin som ska var en tjej och heta Ann. Jag vill jobba med henne varje dag och hon ska bli lydig, kunna mycket konster och vara fin. Hon ska vara grå och rätt så liten när jag köper henne men sen växer hon ju. Molly Johannesson Jag vill kunna trolla fram allt jag vill ha. Det skulle varit kul! Då skulle jag trolla fram pengar, godis och mycket annat. Erica Olsson

Min önskedröm är att bli frisör eller sitta i kassa. När jag sitter i kassa vill jag nog jobba på Maxi (när jag blir vuxen). Li Persson Jag vill bli proffs i handboll, kanske i en storklubb i Danmark. Jag skulle få många medaljer och bli känd. Men det skulle också varit ganska jobbigt. Man får inte vara för känd, för då är man ju aldrig ensam. Lindita Tunuzliu

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.