Dags för stora städdagen

Hässleholm På initiativ från flera sösdalabor har Sösdalaalliansen nu tagit på sig att arrangera städdagen.
Hässleholm • Publicerad 22 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

På initiativ från flera sösdalabor har Sösdalaalliansen nu tagit på sig att arrangera städdagen. Syftet är att vårstäda inom tätbebyggt område för att få byn att skina ren, speciellt inför det stundande 150-årsjubileet. Alla som vill hjälpa till samlas vid Godsmagasinet på lördag klockan 9. Städningen beräknas hålla på till middagstid. Sponsorer tillhandahåller sopsäckar till städningen och korv till den efterföljande grillningen. Kontaktperson i Sösdalaalliansen är Ernfrid Persson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.