Vinn en häftig pop-up-bok

Personligt Vi har dragit en vinnare.
Personligt • Publicerad 22 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

Vi har dragit en vinnare. Det blev Minja Svensson i Vittsjö, som vinner boken Ost till alla möss. Grattis Minja, boken kommer med posten! Denna vecka har vi en häftig pop-up-bok med titeln Från luft till snorkråka, i prispotten. Den bjuder på instressant läsning för både stora och små! För att ha chansen att vinna boken, ska du kunna svaret på följande fråga: Vad är en harpa för typ av instrument? 1. Elektroniskt instrument X. Blåsinstrument 2. Stränginstrument Skicka ditt svar till: Personligt Norra Skåne 281 81 Hässleholm Senast den 29 april vill vi ha ditt svar. Tävlingen är öppen för alla! Lycka till!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.