Mc-förare åtalas

Hässleholm Polisen uppmätte hastigheten till 144 kilometer i timmen, vilket var långt över den högsta tillåtna hastigheten på 90 kilometer i timmen.
Hässleholm • Publicerad 23 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Polisen uppmätte hastigheten till 144 kilometer i timmen, vilket var långt över den högsta tillåtna hastigheten på 90 kilometer i timmen. Nu åtalas han vid tingsrätten i Hässleholm. 38-åringen själv förnekar brott. – Jag litar inte på polisens mätinstrument, säger han. Han medger dock att han höll för hög hastighet. – Jag vet inte hur fort jag körde, men det kan inte ha varit mer än 120, säger han i förhör. Händelsen inträffade på skärtorsdagen i samband med en poliskontroll på riksväg 23 söder om Sösdala.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.