Tappade mycket pengar

Markaryd Kraftaktörerna gick med 40 miljoner kronor i förlust under 2008.
Publicerad 23 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Kraftaktörerna gick med 40 miljoner kronor i förlust under 2008. Kraftaktörerna har nu visat förlust två år i rad. Redan 2007 låg den på 4,2 miljoner kronor och den var då den första någonsin i bolagets historia. Kraftaktörerna var det bolag som skulle få överta Markaryds elverksamhet gratis, när försäljning kom på tal. Dessutom skulle Markaryds kommun sända med ett antal miljoner kronor.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.