650 orienterare tävlar i Hillarp

Sport Där arrangerar OK Torfinn både på lördagen och söndagen.
Sport • Publicerad 24 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Där arrangerar OK Torfinn både på lördagen och söndagen. SSM gäller individuellt för pojkar och flickor i dag medan det i morgon handlar om stafett. Deltagarna kommer från Skåne, Småland, Halland och Blekinge. Sedan har klubben samtidigt "vanliga" tävlingar för alla andra klasser. Runt 650 orienterare är anmälda, både lördag och söndag. - Men vi räknar dessutom med några hundra anmälda i de öppna klasserna båda dagarna, säger Inger Glans från OK Torfinn i Bjärnum. Lördagens tävling avverkas på eftermiddagen medan söndagens tävling avgörs på normal tid, dvs under förmiddagen.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.