Boende hoppas på regeringen

Nyheter De boende hävdar bland annat att detaljplanen strider mot den gällande översiktsplanen och att planprocessen strider mot de demokratiska spelreglerna.
Publicerad 24 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

De boende hävdar bland annat att detaljplanen strider mot den gällande översiktsplanen och att planprocessen strider mot de demokratiska spelreglerna. De kritiserar också länsstyrelsen för att inte ha tagit upp det olämpliga i att uppföra 84 hus i ett område som är klassat som riksintresse för friluftslivet.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.