Vandalism vid sjö

Hässleholm Men i påskas utsattes några möbler fför vandalism.
Hässleholm • Publicerad 24 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Men i påskas utsattes några möbler fför vandalism. Någon eller några hade karvat i bänksitsen plus att någon hade klottrat med färgpennor. – Det är för tråkigt, för det är just vid den här tidpunkten på våren som det är som vackrast vid sjön, säger Kenneth Palmgren, ordföranden i Lillasjöns Naturvårdsförening. Han tillägger att ett återställande kräver en ordentlig renovering till kostnad av flera tusen kronor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.