Som Kalle Anka cup

Opinion Läste att telekomjätten Ericssons vd Carl-Henric Svanberg försvarat bonussystemet och uttalat sig med att \" vi som har den här typen av jobb är alla tävlingsmänniskor\".
Opinion • Publicerad 25 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Läste att telekomjätten Ericssons vd Carl-Henric Svanberg försvarat bonussystemet och uttalat sig med att " vi som har den här typen av jobb är alla tävlingsmänniskor". De måste tydligen vara uppfostrade i Kalle Anka cup-mentaliteten, där får ju alla ett pris oavsett om man vinner eller kommer sist. Per-Åke Purk (V)

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.