Mjölkkor släpps på bete

Nyheter På gården finns det 83 mjölkkor, två ponnyhästar, hundar och katter.
Publicerad 27 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

På gården finns det 83 mjölkkor, två ponnyhästar, hundar och katter. Samling sker klockan 10. Korna släpps på bete klockan 11 Dalshults gården ligger 13 km norr om Perstorp. Avfart görs i Ulvs längs väg 108. I samband med betessläppet är det också en fototävling där den som fångar den mest vårglada kon på bild, vinner en träff med naturfotografen Mattias Klum. Bakom arrangemanget står mejeriföretaget Arla.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.