Personbil in i husvägg

Hässleholm Sos Alarm fick larmet om olyckan klockan 15.
Hässleholm • Publicerad 27 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
från bland annat Örkelljunga skickades till olycksplatsen på väg 24 där en kvinna kört av vägen och in i en husvägg. Foto: Helene Nordgren
från bland annat Örkelljunga skickades till olycksplatsen på väg 24 där en kvinna kört av vägen och in i en husvägg. Foto: Helene Nordgren

Sos Alarm fick larmet om olyckan klockan 15.10. Räddningstjänst och ambulans från bland annat Örkelljunga skickades till platsen. Räddningstjänsten fick klippa bort biltaket för att kunna få ut kvinnan ur bilen. Den kvinnliga föraren i bilen fördes till sjukhuset i Kristianstad. Det är oklart om hon blev allvarligt skadad.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.