Åberg skjuter upp ”Sällskapsresan” 6

Kultur och Nöje - Det har dessvärre gått i stå.
Publicerad 28 april 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Det är tio år sedan Lasse Åbergs senaste film "Hälsoresan". Den sjätte filmen i serien skulle haft premiär på juldagen men är skjuten på framtiden. Foto: Jack Mikrut/Scanpix
Det är tio år sedan Lasse Åbergs senaste film "Hälsoresan". Den sjätte filmen i serien skulle haft premiär på juldagen men är skjuten på framtiden. Foto: Jack Mikrut/Scanpix

- Det har dessvärre gått i stå. Det blir inte premiär på juldagen. Det är tyvärr idébrist och vi har inte börjat jobba igenom det ordentligt. Men vi har ett synopsis som måste bearbetas ett par varv, säger Lasse Åberg till Expressen. Den sjätte filmen om Stig Helmer går under arbetsnamnet "En störd nörds börd" och letar sig tillbaka i hans förflutna. Tittarna ska få svar på varför han är som han är. Nu ska Åberg och producenten Bo Jonsson försöka komma igång igen med arbetet. - Händer det inget inom det närmaste halvåret så får vi ge upp. Men självklart ska vi försöka, säger Åberg till tidningen.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.