Nämnd vill döma ut vite

Nyheter Inget har dock gjorts och nu har kommunen på nytt varit ut och tittat varpå man konstaterat att även intilliggande byggnader börjat rasa.
Publicerad 28 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Inget har dock gjorts och nu har kommunen på nytt varit ut och tittat varpå man konstaterat att även intilliggande byggnader börjat rasa. Plan- och miljönämnden har därför beslutat att ansöka hos Länsrätten om att få döma ut vite om 100 000 kronor för varje påbörjad tremånaders period. – Jag oroar mig för om det blir en storm. Då kan det bli fara för trafiken på väg 108 förbi byggnaden, säger stadsarkitekt Lena Thore.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.