”Plus”-Sverker åker till Sweden Rock

Kultur och Nöje Bland annat blir det ett besök på hårdrocksfestivalen Sweden Rock i Norje, mellan Sölvesborg och Karlshamn.
Publicerad 29 april 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Sverker Olofsson. Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix
Sverker Olofsson. Foto: Jonas Ekströmer/Scanpix

Bland annat blir det ett besök på hårdrocksfestivalen Sweden Rock i Norje, mellan Sölvesborg och Karlshamn. Där ska Olofsson utreda svårigheterna att få tag i konsertbiljetter till stora evenemang, skriver SVT i ett pressmeddelande. Han kommer under sommaren även att ta upp ämnen som motorcyklar, träning, sommarstugan, semesterresor och begagnatmarknaden. "Plus sommar" startar sändningarna i SVT den 4 juni.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.