Rockelever spelade upp

Hässleholm På repertoaren stod diverse klassiker från rocklagrets både nyare och äldre avdelningar.
Hässleholm • Publicerad 30 april 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Attityd är allt! Här är det headbanging som gäller i "Vinslövs rockers". Foto: ULRIKA G. OTTVALL
Attityd är allt! Här är det headbanging som gäller i "Vinslövs rockers". Foto: ULRIKA G. OTTVALL

På repertoaren stod diverse klassiker från rocklagrets både nyare och äldre avdelningar. Varje band fick spela två låtar. Bland annat bjöds "Knocking on heavens door", "Highway to hell", "Dancing in the moonlight" och "Sweet child of mine". Banden kallade sig "Vinslövs rockers", "Glorified pigs", "Dedication" och "Frozen view".

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.