Varför dessa tröjor?

Opinion I Norra Skåne den 21 april ses skolelever i Osby i färd med att tillverka minimöbler.
Opinion • Publicerad 30 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

I Norra Skåne den 21 april ses skolelever i Osby i färd med att tillverka minimöbler. Trevligt och kreativt! Mindre kul är att eleverna gör reklam för Absolut på sina skoltröjor. Utbudet av skoltröjor är nog stort och det borde finnas skojigare tröjor än dessa som 15-åringarna bär med en halsande figur som gör reklam för sprit. Undrar vilka regler/rekommendationer skolorna i Osby håller sig till i ett sådant här fall och vad tycker föräldrarna?

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.