Döm inte andra

Opinion n Ruben Ottvall är snabb med att döma andra i Guds namn i sin insändare den 29 april om homosexuella som är kristna.
Opinion • Publicerad 2 maj 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

n Ruben Ottvall är snabb med att döma andra i Guds namn i sin insändare den 29 april om homosexuella som är kristna. Jag är inte säker på att Gud är så nöjd med Ottvalls rader som andas intolerans och fördömande. Den Gud jag vet om bygger inte på intolerans nämligen. Ty intolerans mot andra är också en form av synd. Den som är fri från synd skall kasta den första stenen sa Jesus. Är det så att Ottvall är fri från synd? Vad vet jag men jag anser i vilket fall att vi inte ska vara så snabba att döma våra medmänniskor och vi ska inte göra det i Guds namn. Låt oss istället bejaka kärleksbudskapet. Allt okej men glöden försvann n Du anonyme granne på Hockeyområdet som sände en anonym anmälan till Försäkringskassan angående Nagelhörnan. Allt var okej men kämpa-glöden försvann. Tone Persson Vi väljer inte själva n Reflektion med anledning av insändaren den 29 april om kristna homosexuella: Det är lika lätt att välja att födas heterosexuell, som att välja att födas blond och blåögd! Grönöga

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.