Beväpnade rånare överföll unga

Nyheter Rånet ägde rum vid 00.
Publicerad 3 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Rånet ägde rum vid 00.20-tiden och de tre målsägandena misshandlades även i samband med händelsen, och samtliga fördes till sjukhus. Men bara den 21-årige mannen hade fysiska skador, bland annat en spricka i skallen och ett uppsvullet käkben. De båda andra, en flicka och en pojke, båda 15 år, var chokade efter händelsen. Flickan blev hotad med kniv och fick lämna ifrån sig sin handväska medan den 15-årig pojken ska ha blivit bestulen på sin mobiltelefon. De fyra rånarna ska ha haft mörka kläder och neddragna rånarluvor och sprungit från platsen i riktning mot Norra Tivoli. Ännu är ingen gripen för rånet.

Lisa Winqvist
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.