Norra Skåne gratulerar

Grattis 18 år fyller den 4 maj Patricia Svensson på Korgmakarevägen i Vittsjö.
Publicerad 3 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

18 år fyller den 4 maj Patricia Svensson på Korgmakarevägen i Vittsjö. Hon läser konst och design i Växjö. Hennes intressen är mode, yoga och djur. Efter gymnasiet vill hon plugga mode och textil i Malmö eller Köpenhamn och hon tror att hon om tio år har ett eget klädmärke. Patricia beskriver sig själv som glad och ordningsam. Djur, kläder och pojkvännen får henne på gott humör, men stök och stress gör henne arg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.