Överlägset Osby vann klart

Osby – Det kunde ha varit det dubbla.
Osby • Publicerad 3 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Det kunde ha varit det dubbla. Minst, säger tränaren Patrick Johansson. – Många lag i serien kör tyvärr bara med en massa långtjongande, och vi har lite fallit in i det där tråkiga spelet tidigare. Men inte den här gången, förklarar han. Istället var det ett vägvinnande passningsspel via mittfältet som Osby visade upp. Gång på gång sågade sig laget fram till ypperliga målchanser, som inte alltid förvaltades på bästa sätt. – Tre av våra fyra mål kom faktiskt på på fasta situationer, trots att vi alltså rullade upp dem hela tiden, säger Osbytränaren. Målskyttar i det väloljade Osbylaget var Therese Lundin (2), Sara Nilsson och Lina Eek. Men planens lirare var Caroline Herbertsson, som dominerade totalt på innermittfältet. – Ja, det var verkligen något i hästväg, hennes klart bästa match under mina tre år här i Osby. Men som sagt alla var bra i vårt lag den här gången, myser Osbytränaren. Spelet sitter alltså där, och när sedan Osbyspelarna också börjar att sätta chanserna i ännu högre grad än för tillfället så får de andra division tre-lagen se till att hålla i hattarna.

Ola AxelssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.