Kattunge fick ett nytt hem

Personligt Dessa små dunbollar längtade efter husrum och kärlek.
Personligt • Publicerad 4 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Slurp
Slurp

Dessa små dunbollar längtade efter husrum och kärlek. En av läsarna, Petra Backlund i Hässleholm, föll pladask för de söta små kattungarna. Hon bestämde sig för att öppna sitt hem till en av de övergivna kattungarna och när hon första gången besökte dem, förälskade hon sig direkt i en av busarna – Frank! Frank har blivit Petras ögonsten. – Han är min lille bäbis som nu ligger bredvid mig och sover. Han är en riktig vilde och far fram och tillbaka i lägenheten. Han är inte rädd för något, men han är väldigt mammig och ska helst sova så nära mig som möjligt, berättar Petra. Spinner som ett lokomotiv gör han med. Kanske inte så konstigt, han har fått det väldigt bra och solar sig i all uppmärksamhet och kärlek. – Han är en mycket stilig katt!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.