Maja

Personligt Varje dag går treåriga huskatten Maja en liten skogsrunda i koppel.
Personligt • Publicerad 4 maj 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

Varje dag går treåriga huskatten Maja en liten skogsrunda i koppel. Skogen har många spännande dofter och äventyr att bjuda på. Maja fick ingen lätt start i livet. Kattmamman kom som hemlös, mager och sjuk och födde tre ungar i en jordhåla med lite plåt över. På morgonen dök hon upp hemma hos Anita Gustavsson i Bjärnum, som följde den magra katten tillbaka till stället där hon gömt sina ungar. Anita plockade med sig kattungarna hem och gav dem värme, skydd och ett kärleksfullt hem. Kattmamman och hennes syster Molly fick förstås också stanna hos Anita. Så småningom fick en av kattungarna ett nytt hem i närheten. Alla katterna lever nu lyckliga liv, tack vare Anitas insatser!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.