Extrabiljetter till Springsteen

Kultur och Nöje Bruce Springsteen och E Street and spelar den 4, 5 och 7 juni på Stockholms Stadion.
Publicerad 5 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Nu får fler chansen att se Bruce Springsteen och the E Street Band i Stockholm i början av juni. Foto: Paul Sakuma/AP/Scanpix
Nu får fler chansen att se Bruce Springsteen och the E Street Band i Stockholm i början av juni. Foto: Paul Sakuma/AP/Scanpix

Bruce Springsteen och E Street and spelar den 4, 5 och 7 juni på Stockholms Stadion. Trycket på biljetterna har som vanligt varit hårt, och nu släpper Live Nation som är konsertarrangör ytterligare ett par tusen biljetter till de tre datumen. Biljetterna finns i olika prisklasser och släpps klockan 10.00 på onsdagen.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.