Holst lämnar – Jönsson kommer

Sport Mer rutinerade Martin Holst, 30, hade egentligen två år kvar på sitt kontrakt med KIK men när lönerna skars ner valde han att lämna och ersätts nu av unge Jönsson.
Sport • Publicerad 5 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Mer rutinerade Martin Holst, 30, hade egentligen två år kvar på sitt kontrakt med KIK men när lönerna skars ner valde han att lämna och ersätts nu av unge Jönsson. I division II-laget Tyringe är ytterligare en forward – den trettonde – klar för spel i höst och det är rutinerade Roger Nilsson,27 som skrivit på för en säsong.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.