Kollaps hos Comhem

Hässleholm Lika svart, eller snarare tyst, var det när han skulle ringa deras kundservice för att få en förklaring.
Hässleholm • Publicerad 5 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Lika svart, eller snarare tyst, var det när han skulle ringa deras kundservice för att få en förklaring. Inte heller kanalens hemsida gick att komma in på. – Först trodde jag att det bara var strul på vårt bostadsområde men när jag inte kom in på hemsidan förstod jag att det kunde vara större. Comhem har ju flera hundra kanaler så många miljoner tittare kan ju ha drabbats. Anders Jacobsson tror att haveriet igår på ett eller annat sätt kan kopplas till att alla kunder hos Comhem nyligen fått ett nytt abonnemangskort.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.