Kupan förr och nu

Opinion Det är med sorg i hjärtat som jag följt Kupans (Röda Korsets second hand försäljning) förändring det senaste året.
Opinion • Publicerad 6 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är med sorg i hjärtat som jag följt Kupans (Röda Korsets second hand försäljning) förändring det senaste året. Från att ha varit ett charmigt ställe med mängder av saker att leta sig igenom, har det nu blivit så tillrättalagt, bara få saker, visserligen smakfullt arrangerat, men det är inte vad man förväntar sig i en second hand affär. Det är ju mångfalden som gör det attraktivt. Har besökt många kupor men ingen så tråkig och nerbantad som i Hässleholm. Jag är övertygad om att man säljer fler saker om man har mycket att välja på. Jag vet att jag bara är en av många som tycker såhär. Så snälla, snälla, snälla, återställ Kupan som den varit tidigare, så återkommer vi gärna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.