NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 18 år fyller den 6 maj Linda Forsander på Mandelblomsvägen i Hässleholm.
Publicerad 6 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

18 år fyller den 6 maj Linda Forsander på Mandelblomsvägen i Hässleholm. Hon går livsmedelsprogrammet med inriktning bageri på Österänggymnasiet i Kristianstad. Fritiden ägnar hon helst åt bakning, matlagning, sin pojkvän och vännerna. Efter studenten vill hon gå som lärling hos en erfaren bagare och hon hoppas att hon om tio år är en av Sveriges främsta konditorer med ett bra jobb och ett bra cv. Linda beskriver sig som en glad, positiv, skämtsam och ärlig person. Hennes vänner – de är bäst i världen – gör henne glad, men även hennes mormor och morfar är bra på att få henne att må bra.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.