Oshultsfestivalen repas

Markaryd Följande band kommer att finnas on stage: Thoth, Famous Jameson, Sick Wit It, Firewall Educated och Paxcow.
Publicerad 6 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Följande band kommer att finnas on stage: Thoth, Famous Jameson, Sick Wit It, Firewall Educated och Paxcow. Detta genomförs som en slags förlaga till sommarens Oshultsfestival, ett konsertarrangemang som genomförts i relativ tystnad (gäller inte musiken) under ett par somrar. I sommar lär det bli mer jus i skällan under festivalen, som arrangeras av en kulturgrupp i Oshult som lyckas kombinera både sportaktiviteter och musikarrangemang.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.