Till minne

Personligt Som tidigare meddelats har Marcus Johansson, Emmaljunga, avlidit i en ålder av 24 år.
Personligt • Publicerad 6 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Som tidigare meddelats har Marcus Johansson, Emmaljunga, avlidit i en ålder av 24 år. Tusen dagar av sjukdom, hopp och förtvivlan är till ända. Du kämpade så helt otroligt för att få vara kvar i livet bland din familj och dina kamrater. Men sjukdomen ville annorlunda. Tack för alla samtal. Tack för all omtanke. Tack för all kärlek. Tack för att vi fick 24 år tillsammans.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.