Knivhotades vid rån

Hässleholm 19-åringen var på väg hem från Q-bar tillsammans med en kamrat när han blev rånad av två män i 20-årsåldern.
Hässleholm • Publicerad 7 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

19-åringen var på väg hem från Q-bar tillsammans med en kamrat när han blev rånad av två män i 20-årsåldern. Gärningsmännen tvingade 19-åringen att överlämna sin plånbok och försvann sedan snabbt från platsen. – Men varken 19-åringen eller hans kompis skadades fysiskt, säger inre befäl vid Kristianstadspolisen. De båda rånarna ska vara i 20-årsåldern, cirka 185-190 centimeter långa och bar vid tidpunkten för rånet mörka kläder. Händelsen inträffade vid 02-tiden och på torsdagsmorgonen var gärningsmännen fortfarande på fri fot.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.