Regionpengar till Bris-kongress

Nyheter Organisationen riktar då fokus mot förbudet mot barnaga, som antogs som lag för exakt 30 år sedan, och FN:s barnkonvention som antogs för jämnt 20 år sedan.
Publicerad 7 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Organisationen riktar då fokus mot förbudet mot barnaga, som antogs som lag för exakt 30 år sedan, och FN:s barnkonvention som antogs för jämnt 20 år sedan. Region Skåne ser samverkan med Bris som betydelsefullt och i linje med regionens policy kring barnperspektivet. Representanter från Region Skåne kommer också att delta i kongressen. En kongressväska till alla deltagarna kommer att förses med såväl Bris, Malmö stads och Region Skånes logotype.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.