48-åring togs på bar gärning efter inbrott i fritidshus

Hässleholm I huset befann sig också en 24-årig kvinna.
Hässleholm • Publicerad 8 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

I huset befann sig också en 24-årig kvinna. Nu åtalas båda vid Hässleholms tingsrätt för stöld. Polisen hade den aktuella kvällen fått in ett tips om att det var tänt i huset, trots att ägarna inte var hemma. När en patrull åkte dit för att undersöka saken kom 48-åringen ut ur fastigheten med famnen full av stöldgods. Dessutom hittade polisen ett par hörselskydd, en porslinskyckling och en stor mängd kläder i och utanför en bil som stod uppställd på gården. Paret greps och anhölls och i nästa vecka måste de förklara sig inför Hässleholms tingsrätt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.