Perstorp förändrar i styrelsen

Nyheter Under en övergångsperiod kommer Dankis inneha båda befattningarna som ordförande och vd.
Publicerad 8 maj 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Bo Dankis
Bo Dankis

Under en övergångsperiod kommer Dankis inneha båda befattningarna som ordförande och vd. ' Bo Dankis efterträder Lennart Holm, som dock kvarstår som vice ordförande i styrelsen. Vid Perstorp Holding AB:s ordinarie bolagsstämma invaldes dessutom Claes Gard i styrelsen som ordinarie ledamot och Martin Lundin till utsågs vice vd. Tidigare i våras valdes även Ragnar Hellenius, PAI partners, till ordinarie ledamot i styrelsen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.