Skoj på hoj i Hästveda

Hässleholm Hästveda Ok arrangerar \"Skoj på hoj\" cykelorientering mellan 1 maj och 31 augusti i bygden runt Hästveda.
Hässleholm • Publicerad 8 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Hästveda Ok arrangerar "Skoj på hoj" cykelorientering mellan 1 maj och 31 augusti i bygden runt Hästveda. – I år har vi hängt ut 30 kontroller, uppdelade på förslagsvis fyra rundor att ta i valfri ordning. Varje kontroll finnsi en plastficka och är markerad med en orange/vit snitsel. På skärmen står kontrollnummer samt en bokstav/symbol - som man skriver in på kontrollkortet, säger Tina Kivivuori i Hästveda Ok. – De som lämnar in sitt kontrollkort deltar i en utlottning av ett antal hederspriser. Paketen säljes hos Ica Wahlqvist och Wiktor Nilssons järnaffär.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.